Sunday, December 27, 2009

Mr. Danny the Stray


 
Mr. Danny yang dulunya malu-malu kucing, sekarang dah berani masuk rumah..hehehehe..besarkan dia?nampak kemachoan dia!


 
Dengan gaya ala-ala malu kucing,tuuuu dia....dah sampai ke atas dah dia...still lagik dalam keadaan berhati-hati..





agak-agak line dah clear, nak tuju bilik plak dah....mr. danny oh! mr. danny!





bila di sergah "hah!nak gi mane tuh danny??" maka dia pon berpose ala-ala baik gitu...





bila digoncang kibbles,trus bangun!hehehe nak makan rupanya...





lepas dah kasik makan, mintak mr. danny pose sket..nih lah aksi jelingan manja dia tu..kekekekeke


Dari hari ke hari cuba untuk membersihkan mr. Danny nih, tapi tersangat lah rakusnya kucing sekor nih! bulan 1 nih bercadang nak pegi neuter Mr.Danny nih ngan Velvet. bukan sengaja nak menarik nafsu dia.tapi untuk keselamatan dia juga. Kesian tengok bila dia on-heat mula lah buat suara-suara soprano, pastu kejar betina sampai entah kemana. bila datang semula, luka sana sini, kurus, bulu kasar, bau tak payah cerita lah.. takpelah Mr. Danny..tunggu ya! akan ku servis dirimu menjadik seekor kucing yg kacak!! :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...