Sunday, January 10, 2010

Food Testing~~ BARF

beberapa hari lepas aku bercerita pasal nak bagik anak2 bulus makan BARF nih kan? hmm..so far okay lah..mula2 jual mahal,tapi bila dah lama-lama mereka pelahap jugak! WEEE ~~ andaikata mereka dah boleh terima raw food,bygkan bulan2 dah bleh save sgt banyak!! so here is some of the pics that i manage to snap during the food testing session. enjoy!



sekali pandang macam daging kisar untuk buat begedil



what the...??mummy what is this?? 
your new diet,come on taste it..
duh!like i want to taste it...
 

mummy taste it 1st la...then we follow..can??
sungguh bertuah kucing-kucing aku nih!



 velvet nak yg ini....
adalah dlm mangkuk tu..pegi cek...


di sebabkan mereka tak mahu jugak,akhirnya terpaksa selitkan favorite treat mereka dlm bowl tu....
 


ehehehe..berjaya! walaupon tak banyak..tapi for starter..okay lah...
 


dan selebihnya....dimasukkan ke dalam bowl mr.danny. dia pon mula2 pandang pelik je..tapi lepas dah rasa..licin... :)


dan ini lepas mereka kekenyangan....

bertapa senangnya hidup mereka...xoxo!




5 comments:

Misz Pinkie Winkie said...

hhehhe..
coemlnya mereka kekenyangan

Jul's Bini Jae said...

hari2 makan cedap cam neh bleh gumuxxss dorang tuh..memboolat & menggebus..hhehehe..felok shiyom utk dorang keyhh...;)

Shikin said...

linda:- mmg mcm tuh mereka bila kenyang..tuh blom tido air liur meleleh...ucuk..:p

jul's:- tuh lah..badan sekor2 dah padat!hari2 kene picit. :p felok shiom telah disampaikan :)

Papa meow said...

bulat2 semuanya hehe
apa benda tu, ikan hancur ke apa? nampak sedap haha

Shikin said...

papa meow tuh ayam kisar..daging mentah,yg dicampur ngan minyak kelapa sawit,telur,pastu ada organ2 ayam yg lain kot..hehee..bau dia bleh tahan takde lah mucuk..sedap juge..hahaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...