Monday, January 25, 2010

Words from the Masters

Hola peeps!
lama sungguh tak update blog kami ini..owh!by the way ini velvet yg ber-blogging. kak nora mana?kak nora sibuk sangat ngan business dia,so dia bagik lah kitaorg yg mengupdate blog ni kan...velvet slalu perhatikan kak nora menulis blog, and i managed to pick up few things here and there..see??i already change the header, the divider, even the color! how smart am i??so from now on it will be either me or my grandma oren yg akan menulis blog ini..(itu pon kalu grandma oren rajin..:p) i even erase the slave in the header..kihkihkihkih!!

recently i heard from kak nora n mummy bersembang that our blog here bnyk peminatnya dikalangan kawan-kawan makcik. (dat would be my bubu sita of course!bubu bila nak datang main ngan velvet nih??)  TERIMA KASIH KEPADA SEMUA YG MEMBACA CORETAN KAMI SEBAGAI KUCING YANG TEROVER NI :) you know what? maybe i should reward my reader. hmm..nanti velvet fowardkan kat kak nora kot-kot dia bleh sponsor hadiah untuk our beloved lucky readers :) so..rajin-rajin lah menyemak kat page kitaorg nih untuk ketahui info selanjutnya.heee~~

Last but not least for our readers yg rindukan kat kami berdua...here is our latest picha untuk tatapan anda semua :) enjoy!

peek-a boo!

grandma oren yg suka tido :p

usha lori sampah..eeuu!!!kami tak suka lori sampah!menakutkan!


4 comments:

Qisha said...

tunjuk bontot nampak..beria2 tengok lori sampah

Shikin said...

mereka mmg mcm tu..bila dgr bunyi lori sampah sume berdesup lari masuk.pastu mula la mengintai2...hehehe

Ecah said...

comel!!! geram tgk velvet ngan oren.. nnt ade masa leh bw bravo jumpa velvet.. :p

Shikin said...

mereka ckp terima kasih :) bleh..tapi diaorg nih tak friendly :) ada kucing lain mula lah nak hiss..hiss.. :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...