Saturday, February 20, 2010

Akhirnya...Mr Danny pulang juga..

Setelah hampir sebulan lebih menghilangkan diri,akhirnya Danny pulang juga. tersangat lah bersyukurnya aku bila nampak kelibat dia bertengek diatas tembok buat muka kesian. dalam masa yg sama kesian aku tengok dia. kurus keding, luka sana sini, mata berair(nanges ker?tak tau lah..). disebabkan tak menahan tengok,mak ku pon panggil dia masuk. huh!suara pon dah takde!parah betul budak nih...halus sangat suaranya. lepas dah lap-lap sket mukanya yang sedih tuh, letak lah kibbles kasik Danny makan..tapi belum pon sempat letak dalam bekas dia dia telah pon menerkam mangkuk velvet ngan oren..haish....

  kelaparan tahap gaban!dua-dua mangkuk dia sapu..

 
velvet usha dari dalam carrier..macam kenal lah......

sedih je mukanya...tak dapat girlfriend lah tu kot....

 
bercerita pengalaman la tu ngan Velvet..

 
k lah..sesi bercerita dah tamat, Danny nak balik

Nak ikoTTT!!

nasib la sempat menutup tingkap tuh,kalau tau confirm-confirm Velvet ikut Danny. aku try gak letak dia dalam rumah,tapi dia taknak.muka sedih je pastu turun naik cari jalan keluar.hmm..takpe lah..harinih kau aku lepaskan.next time kena tangkap terus kena zass hokey?! :p

2 comments:

Juz Call Me Sharz said...

hihi..
tomeynyer gmba2 2..
criter pon besh gak.

Shikin said...

thanx sharz..baby sharz pon comel jugak! :p main dalam blanket lagik..geram!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...