Wednesday, February 24, 2010

My new Accountant!yay!

Kejap tadik aku dengan sibuknya mengupdate account yg dah lama gila tak update.bukan ape pon just mentransfer pada soft copy, senang kemudian hari :p tengah aku sibuk-sibuk wat keje, datang la sorang nih volunteer jadik part time accountant..wah!!!bertapa sukanya hatiku!!i never ever like accounting :D sape accountant baru aku tu?ha....sila scroll ke bawah.......
***
*
***
*
***
*
***
*
***
*
***
*
**
*
***
*
***
*
***
*
***
*
***
*
***
*
***
*
***
 
hi..saya lah accountant kak nora yang baru. im very very good in math!


After 10 minutes......


kak nora oren dah mengantuk lah..penin plak kira banyak-banyak nih.....esok sambung yek?
   
 
nite-nite everyone..kitteh want to shleep..zzzz

begitu lah alkisah oren yg kononnye nak membantu, abes kalkulator dipicit-picit endingnye tido..kekekeke!!oren oh oren..nasib baik kamu comel!kalu tak memang kak nora dah picit-picit perut kamu! :p

3 comments:

Ekien Ashikin said...

mmg geram...
lau nora accntant.. ekien nie ade technician lappy baru.. tu ha si adik.. hehehe..

Misz Pinkie Winkie said...

abislah.
pas nie semua akauntan tak pat carik makan.
good luck oren.
nanti dapat gaji share yerk.
hehhhe

Papa meow said...

Cantik nye akauntan baru tu hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...