Monday, August 30, 2010

Ice Cream Cupcakes!

Salam /hi

ingat SNEAK PEAK haritu?haa....nih la dia mendanya. :) Di request oleh my best friend untuk her beloved boyfie. hope you like it! :) vanilla cupcakes with cheries and MnM's!




For Details or order please contact us at 017-6050448 @ 016-2402056 or email us at noranasenterprise@gmail.com

Friday, August 27, 2010

Edible Image Cupcake

Vanilla cupcake yang diorder oleh Kak Noni dari Maybank Kepong untuk besday anaknya :) Kak Noni request nak gambar ben 10, Princess Disney dan Upin ngan Ipin. So here it is...



Now every box of order came with our new sticker! Lepas nih takde la hilang nombor kami lagi.. :)


Hope Kak Noni enjoy the cupcake :)

and coming up NEXT..sneak peak of next cupcakes in the making....


is it ice-cream?is it cupcakes? just wait for the next entry.... :)

For Details or order please contact us at 017-6050448 @ 016-2402056 or email us at noranasenterprise@gmail.com

Sunday, August 22, 2010

Amad kekenyangan ...


amad: kak kite terawikh 8 je la yek..amad tak larat laa..

me: abah ckp wat 21!

amad: ala....betul2 tak larat nih.....


amad: amad kenyang mkn BW 1 mangkok tadi..

me: ye lah..u are excused!

amad: domo arigato nee chan :D

Friday, August 20, 2010

Purple Silver engagement cake!

Salam/ hi. ini adalah entry terperap! kejadian berlaku seminggu sebelum berpuasa. ampun maaf di pinta kerana teramat lambat menghupdate kerana kebusy-an yg melampau. :p anyway congratulations to amzar dan ayu. semoga berkekalan hendaknya. :)

kepurplelan dan kesilveran dia tak berapa purple dan silver kerana gambar di tangkap mengunakan camera berkuasa rendah :p
selain engagement cake, mereka juga turut mengorder lemon chill cheese cake :)



For Details or order please contact us at 017-6050448 @ 016-2402056 or email us at noranasenterprise@gmail.com

Monday, August 16, 2010

Jeritan Pagi Isnin...

Selepas bersahur, dan solat seperti biasa aku pon bermalas-malasan,tergolek-golek nak sambung tido. baru je nak lelapkan mata jap lagik terdengar mak aku jerit!bukan main kuat!rase nak tercabut jantung nih ha!adik laki aku yg tengah tido pon terpingga-pingga bangun.."apsal??" mak aku pon ngan aksi cemas gile "ular!ular!"

aku pon ape lagik..teruslaa bangun gi cari amad ngan oren..huhuhu alhamdullilah mereka masih lagik terbungkang dalam bilik.lega sket rasenya..then aku pon turun laa bawah tengok adik laki aku dengan aksi nak menangkap ular.perh!!tak padan ngan halus sekali dia berdiri tinggi gak..siap bukak mulut hissing mcm nak attack balik.

aku budget baby ular sawa..sebab badan dia mcm ada batik-batik sket.panjang dalam 1kaki setengah ke 2 kaki. cadangnya taknak mencederakan dia, but then dia dah start attack.terus adik aku cucuk ngan kayu.Innalillah..maafkan kami..kami cuba untuk tidak mencederakan kamu.(T_T)

maka bermula la operasi mencari ular kejap lagik.yerlah musim hujan, di tambah plak depan rumah penuh pokok tak mustahil ada lagik 2 3 ekor anak ular.ini kali kedua jumpa ular dalam rumah..huhuhu..aku rasa mcm tinggal dalam zoo la plak.bila malam kelawar sesat lah, siang plak ular sesat.lepas nih binatang ape plak sesat tak tau la aku.

baby ular yg telah selamat di ketuk.

p/s: nampak segala wayar seakan-akan baby ular (T_T)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...