Sunday, October 28, 2012

Hari Malas Sedunia.


hai!

apa kena mengena gambar diatas dengan aku?ok begini.. harini aktiviti teramat slow kerana rasa macam dah hilang tenaga disebabkan semalam bekerja kontrak. so menu hari ini pun semua malas belaka.

breakfast aku seperti berikut:
500ml plain water
500ml apple cider
500ml teamix
sekeping roti dengan serunding.

untuk lunch plak menu seperti berikut:
500ml teamix
semangkuk kuah lontong tanpa nasi impit
500ml plain water

in between breakfast and lunch dah 2 liter air kosong diminum. nak dekat petang, pergi ke kelab untuk final cleaning. bila musim hujan kena berhati-hati.air senang naik. maka pergi ke kelab membersihkan kelab sebelum kelab beroperasi esok. aktiviti yang dijalankan ialah menyapu, mengemop, cuci kipas. berpeluh la juga. bila berpeluh tu maknanya adalah pembakaran berlaku..walaupun tak banyak. :)

kemudian untuk makan malam menu seperti berikut:
500ml aloe concentrate
semangkuk timun dan kuah kacang

dinner tu makan kat kelab je.kebetulan ada kuah kacang.makan ngan timun.punya la malas nak pergi cari makan. kononnya balik nak buat deep facial. tapi disebabkan kemalasan cuci biasa sahaja. insyaAllah bila rajin, aku akan tunjuk deep facial dirumah.

ok bai

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...