Monday, October 29, 2012

Isnin yg cerrrria!

Hai!

bangun je pagi dah bersemangat.kenapakah?sebab malam-malam sebelum tido dah set apa yang perlu dibuat hari ini. Ucap syukur dipagi hari, Alhamdulillah lancar segala kerja hari ini. sampai ke kelab terus breakfast.dan breakfast ku seperti berikut:

500ml cold water + 2 caps aloe concentrate
500ml warm water + 1tspn tea mix
500ml cold water  + 3flat scoop of F1
500ml plain water

then off to HQ beli stok kelab and personal yang dah habis.Alhamdulillah mudah kerja hari ini.tak sampai 1 jam selesai segalanya. Then lunch seperti berikut:

500ml plain water
semangkuk mihun sup (tolak tepi daging dan perut)

pastu dah nak petang petang, buat insanity plak..tak habis pun..just 20minit. Almaklum lah orang tak pernah nak exercise tetiba nak buat insanity memang INSANE! maka mulakan perlahan-lahan. hari ini buat cardio recovery sahaja. lepas exercise air kena banyak minum. replenish balik.

then petang pergi ke kelab.alhamdulillah malam fullhouse. Lepas raya semua mencari nutrisi, badan dah berat kata mereka. so dinner aku seperti berikut:

500ml cold water + 2 caps aloe concentrate
500ml warm water + 1tspn tea mix
500ml cold water + 2 heaping scoop of F1 + 1 heaping scoop of F3
plain water ( tak tau berapa liter, main teguk je ^^)

tiba dirumah rasa tak boleh nak tido.so aku dengan  rajinnya nak buat facial. sebab dah seminggu tak buat. InsyaAllah kalau rajin aku post step by step.

ok bai!


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...