Friday, November 9, 2012

Friday not so Healthy

Hai!

Harini pagi tak buka kelab. since hujan, dan kelab masuk air terpaksa tutup untuk mengelakkan bau-bau yang kurang menyenangkan. dalam masa yang sama kebetulan ada kawan order cupcakes.since pagi takde buat apa, i accept those orders.

bila dah mula baking, maka breakfast pun dah tak follow. memang kurang disiplin aku nih. huhu..so my breakfast as follow:

500ml plain water (room temp) + 1 cap aloe concentrate
500ml hot water + 1tsp teamix
sebungkus nasi lemak telur goreng (erk!)

then lunch tak makan since masih kenyang..hanya minum 500ml warm water + 1tspn teamix. teruskan kerja men-deco cupcakes sampai lewat petang.lepas tu dalam pukul 5 lebih dah lapar..alahai..since shake dah habis...so final unhealthy food is meggi kari.

ingatkan malam nak rileks sekejap.tapi rakan kelab call nak minum nutrisi.so pegi early to club, bersihkan kelab, lepas magrib buka sampai pukul 9.30 malam. bulan ni memang sangat mencabar. sepanjang telah hampir 3 tahun beroperasi di kedai yang sama, tak pernah masuk air. tapi sejak projek mentarah bukit berlaku, dan penutupan lombong, ditambah pula musim tengkujuh..memang kombinasi yang hebat. harapnya musim hujan cepat lah reda, supaya projek boleh habis cepat dan kami peniaga boleh meniaga seperti sedia kala.

bila dah kekelab maka dapat lah minum nutrisi complete. yay! so my dinner seperti biasa :)

500ml cold water + 1 caps aloe concentrate
500ml hot water + 1tspn teamix
500ml cold water + 1tbspn F3 + 3tbspn F1 chocolate

Alhamdulillah..nikmat rasanya dapat nutrisi. agak touching sekejap bila dalam hujan lebat masih ada yang sudi datang. dalam keadaan kelab yang agak tunggang langgang kerana alih dari banjir, masih ada yang sudi datang. Alhamdulillah..


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...