Friday, November 2, 2012

Jumaat yang agak ceria sedikit...

Hai!

semalam memang flat habis.tak tau lah kenapa. so harini bangun awal.lepas solat terus naik basikal..tak lama pun 15min sahaja nak cukupkan 5km dan burn 100kcal.( itu yang tertera.actually benda nih tak berapa accurate pun) seterusnya bersiap-siap untuk ke kelab.

seperti biasa having breakfast di kelab dengan nutrisi 123
plain water
500ml cold water + 2 caps aloe concentrate
500ml warm water + 1tspn tea mix
500ml cold water + 1 heaping spoon F3 + 3flat scoop F1 choc
plain water lagi


then lunch harini seperti berikut:
sesenduk nasi dan kari ayam
plain water

since takde buat apa harini, aku buat insanity..tuh pun tak semua buat mana yang larat. im not sure why..this few days sangat low energy. teamix pun tak jalan.haha overused my body kot. yerlah these few weeks asyik banjir.so sangat banyak kena mengemas.

 

petang-petang terasa lapar la plak.maka ada salad mentekedarah salad dulu..then dinner seperti biasa di kelab juga.sampai-sampai ke kelab,banjir lagi.alahai...selagi projek belakang tu tak siap selagi tu lah akan banjir.ditambah pula musim hujan..kena banyak bersabar..


dan dinner aku seperti berikut:-
500ml cold water + 2 caps aloe concentrate
500ml warm water + 1tspn tea mix
500ml cold water + 1 heaping spoon F3 + 3flat scoop F1 choc
plain water 


sekarang mengadap lappy untuk mengupdate apa yang patut. kalau korang perasan banyak plain water aku minum.ya!memang banyak. kalau time sejuk-sejuk paling kurang 3 liter mesti habis sehari. kalau time cuaca biasa lebih 4 liter. tapi bukan minum sekali gus ya! minum sikit-sikit tapi cuba habiskan di waktu siang.



ok bai!  

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...