Saturday, July 20, 2013

Satu post hilang!!

Hai!!




baru ade masa nak menjengah blog sendiri.apekah?!! ok tak nak cerita pepanjang. last week aku ada buat posting thru blogger android. punye lah bersungguh download sebab konon nak keep up to date paling ayam seminggu satu post! jap lagi dah mengarang sakan baru aku sedar post tu tak publish. apa masalah ntah lah.sudahnya aku aku delete semula application tu.pfft!




semenjak 2 menjak nih memang bz habes!nak kena mengajar, nak kena entertain customer/ potential biz partner, ntah macam2 benda. next week DCA (diploma in culinary arts) buat program jom masak bubur lambuk.kebetulan yang lecturer JPK buat majlis buka puasa bersama student, yang unit kaunseling pula jemput anak2 yatim.hmm..so combine la 3 acara pada 1 masa. semoga next week tak fengsan nak menolong dah la lepas kelas kitchen plak tu. haha ujian multi tasking buat aku.



ape pon nak wish jugak walaupun terlambat!haha! selamat menunaikan ibadah puasa, jangan over mentekedarah plak time berbuka. kalau rasa nak cari nutrisi sihat Herbalife boleh lah email atau comment ye..insyaAllah aku balas. ;)

kbai!

Thursday, July 4, 2013

Kemana menghilang???



Lama gila tak menjengah blog sendiri.huhuhu! kenapakah? honestly 3 bulan yang lepas memang sangat sibuk. Sibuk dengan urusan diri sendiri yang sentiasa bermasalah.haha! takdelah tipu saje.I'm living a good life.Alhamdulillah.

so apekah yang daku buat beberapa bulan lepas? so many things. tapi yang paling change 360 degree is..i involved myself in education line. yep!u read it right. dari zaman sekolah dulu memang bercita-cita nak jadi cikgu. tapi mcm tak tau ape yang sesuai.diaorg soh masuk kpli la, amik education lah..mcm2. tapi semua tak kesampaian. Almaklumlah aku ni dah malas untuk sambung belajar. buat masa ini.huhu! (ya saya mengaku!)

kerana kegilaan aku meng-apply sana sini untuk position part-time lecturer tersangkut lah satu.maka bermula lah kerjaya sebagai lecturer di sebuah kolej swasta yang tak berapa nak glemer. mcmana business?? well masih jalan tapi slow sedikit.masih teruja dengan kerja baru. setakat ini takde subject teori.semua hands-on. Penat la sedikit but hey!im enjoy every moment of it!

lepas nih korang akan baca banyak benda regarding benda aku mengajar.hahaha!tu pon kalau rajin menghapdate! so many things to write to share tapi kerja pon sama banyak.endingnya pending je..hihi..there goes my short update. nak sambung buat report plak. XD
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...