Thursday, July 4, 2013

Kemana menghilang???



Lama gila tak menjengah blog sendiri.huhuhu! kenapakah? honestly 3 bulan yang lepas memang sangat sibuk. Sibuk dengan urusan diri sendiri yang sentiasa bermasalah.haha! takdelah tipu saje.I'm living a good life.Alhamdulillah.

so apekah yang daku buat beberapa bulan lepas? so many things. tapi yang paling change 360 degree is..i involved myself in education line. yep!u read it right. dari zaman sekolah dulu memang bercita-cita nak jadi cikgu. tapi mcm tak tau ape yang sesuai.diaorg soh masuk kpli la, amik education lah..mcm2. tapi semua tak kesampaian. Almaklumlah aku ni dah malas untuk sambung belajar. buat masa ini.huhu! (ya saya mengaku!)

kerana kegilaan aku meng-apply sana sini untuk position part-time lecturer tersangkut lah satu.maka bermula lah kerjaya sebagai lecturer di sebuah kolej swasta yang tak berapa nak glemer. mcmana business?? well masih jalan tapi slow sedikit.masih teruja dengan kerja baru. setakat ini takde subject teori.semua hands-on. Penat la sedikit but hey!im enjoy every moment of it!

lepas nih korang akan baca banyak benda regarding benda aku mengajar.hahaha!tu pon kalau rajin menghapdate! so many things to write to share tapi kerja pon sama banyak.endingnya pending je..hihi..there goes my short update. nak sambung buat report plak. XD

1 comment:

juls julie said...

ok letewww.. byk pengalaman baru pasni..

gud luckkkkkkkkk shikin...heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...