Saturday, July 20, 2013

Satu post hilang!!

Hai!!




baru ade masa nak menjengah blog sendiri.apekah?!! ok tak nak cerita pepanjang. last week aku ada buat posting thru blogger android. punye lah bersungguh download sebab konon nak keep up to date paling ayam seminggu satu post! jap lagi dah mengarang sakan baru aku sedar post tu tak publish. apa masalah ntah lah.sudahnya aku aku delete semula application tu.pfft!




semenjak 2 menjak nih memang bz habes!nak kena mengajar, nak kena entertain customer/ potential biz partner, ntah macam2 benda. next week DCA (diploma in culinary arts) buat program jom masak bubur lambuk.kebetulan yang lecturer JPK buat majlis buka puasa bersama student, yang unit kaunseling pula jemput anak2 yatim.hmm..so combine la 3 acara pada 1 masa. semoga next week tak fengsan nak menolong dah la lepas kelas kitchen plak tu. haha ujian multi tasking buat aku.



ape pon nak wish jugak walaupun terlambat!haha! selamat menunaikan ibadah puasa, jangan over mentekedarah plak time berbuka. kalau rasa nak cari nutrisi sihat Herbalife boleh lah email atau comment ye..insyaAllah aku balas. ;)

kbai!

1 comment:

juls julie said...

bubur lambukkk ai laikkkkkkkk!!

tp terkilan x merasa pun...huhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...