Friday, August 23, 2013

Standard Recipe Bebudak

Good Morning!
Haaa!! dah bersarang blog ni.kemaafan kebusyan kemelampauan kebatasan! pagi ni bangun tetiba dapat idea yang sangat bernas untuk memudahkan kerja para studentku yang teramat la disayangi (sayang la sangat kaann..) so i've decided to compile all recipes here. bernas??sangat!

Cite dia camni, aku bagi diaorang assignment which is to compile all recipes. tapi malang bebudak ni nak spoon feed memanjang. sangat few yang menyalin resepi. ikutkan hati memang malas nak menyusahkan diri, tapi on the bright side, i myself can easily access the recipes in case pendrive amad curi ke, bella bawak lari ke kan. so alang2 nak memudahkan diri sendiri, aku showoff la blog haku nih. damn!pasni tak boleh la nak merapu sakan kan..kang tak pasal-pasal kena report plak kat HOD. ngee~~

so caranya senang je..click je kat link Standard recipe diatas, then pilihla resepi mane yang anda berkenan, pastu boleh la printout ke hape..risau tak jadik?no worries all this recipe were tested by my student, and monitored by me. resepi nih pon aku yang cari..so kalau tak jadik tu korang la kot salah bancuh. :p

so enjoy! and oh yes!!sila bagi feedback ye..mekasih! :D

1 comment:

juls julie said...

wahhh sangat bagus mcm ini....klu kerajinan, nnt leh try resepi nora..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...