Friday, September 6, 2013

Misteri kehilangan encik bodyguard


2- 3 minggu ni memang emo tak sudah.kenapakah? sebab encik bodyguard MIA. agak stress la jugak memikirkan mana dia pegi. call x angkat, sms tak berjawab. segala macam cara untuk dihubungi lah dah try.antar surat guna posmen je belum.

then, semalam baru dia reply. 'syg sabar ya' tu je msg dia.hee!!lagik la stress haku! dah ligat da la pale fikir macam2. dah la masa diam 3 minggu aku dah fikir mcm2 dia eksiden la, dah kawin lari la..macam2 lah...tapi nak sedapkan hati bersangka baik lah..phone masuk lubang jamban kot.

pastu semalam dia hantar msg mcm tu 'sabar ya syg' dah la dalam kitchen.berkaca da mata.dalam hati dah agak..hmm 'confirm breakup' habis la student aku sume jadi mangsa kan kena marah. then aku tanya 'kenapa?' lama sangat baru dia reply... hantar gambar..dah berbesi atas katil x sedar diri.

ya Allah...selama 3 minggu senyap rupanya dia eksiden. terlantar. langsung tak tahu.nak menangis x pyh cakap la, tapi memandangkan dalam kelas, ku tahan sahaja. terasa terkilan sangat sebab tak tahu. tu lah masalah bila perhubungan dirahsiakan dari semua. hanya kami berdua dan few of my friends yang tahu. kenapa jadi mcm tu? hmm panjang cerita. tak payah tahu.

sekarang dah pulang ke rumah, 2 bulan lagi baru boleh gerak, sebab ade part di bahagian belakang yang patah. :'( 2 bulan lagi lah baru boleh berjumpa. :( apa pun i wish u speedy recovery. seriously i miss you. :'(


1 comment:

juls julie said...

laa siannyer..... bleh plak dia rahsia2 yer...

hope dia xde pape...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...