Sunday, September 22, 2013

serendipity and me..



yuuhuuu anybody home?? ngee~~ ok mmg dah agak lama dah bersawang blog ni.huhu.maklumlah teramat busy. sebenarnya aku baru je lepas tengok cite serendipity. tetiba dtg rajin nak berblog. citer nih sangat memberi impak kat aku.tengok lah 40 kali pun confirm nanges jugak! haha

bila di ingat balik pertemuan dengan encik bodyguard memang tak dirancang.kekonon cam serendipity laa haahaa :p pertama kali jumpa dalam chatroom. yep suatu ketika dahulu aku agak suka membuang masa di YM.haha.so i just leave my number than that's it. never heard from him. then out of blue few month later dia call. hampir terlupa sapa. then dia hilang semula.

then my mum admitted to hkl... dan dia call. mcm tau2 je i need somebody to talk too. i was complaining im hungry.haha.dan dia datang bawak nasi ayam dara. itulah kali pertama jumpa encik bodyguard. he was nice.pemalu.never look me into the eyes. but curi2 glance bila tak dilihat. look for something, find something else. aku mencari makan dapat plak jumpa kawan.haha.

banyak sangat situasi menemukan kitaorg secara tak sengaja. time aku gi cameron highland company trip. bole jumpa dia kat air terjun kat cameron tu.dia ride ngan kengkawan. then aku dah turun berenti kat ulu bernam, jumpa lagi.

so many coincidence...dalam masa yang sama,tetap terluka. setahun lebih terpisah. then we end up meeting up again. aku harap ianya jodoh, but who knows..anything can happen kan?? :D so just keep on sending positive, good thought to universe and lets hope it will come back and find you. ;) nite nite.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...